sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Paluu talviaikaan.

Eilen olikin hieman erilainen ilta. Valtakunnan Prinsessa lähti mummolaan, josta hänelle oli varattu commodore-luokan yösija, ja pojat eivät tulleet tänä viikonloppuna meille. Nyt meillä oli sitten pitkästä aikaa mahdollisuus lähteä käymään jossain lauantai-iltana. Ei sillä, etteivätkö koti-illatkin olisi varsin mukavia, mutta joskus on ihan kivaa jo vaihtelunkin vuoksi päästä hieman tuulettumaan ja syödä toisten laittamaa ruokaa.



Olin varannut meille pöydän Gabriel 1763:sta, josta olen jo aikaisemminkin kirjoittanut. Kerrassan ihastuttava ravintola vanhassa Porvoossa. Ja sieltä saa ihania pizzoja. Pizzalle menimme nytkin. Olen ajatellut maistavani kaikkia listan pizzoja, enkä tyytyä helppoon ja syödä jo hyväksi toteamaani. Tällä kertaa otinkin sitten listan ulkopuolelta Ruska-pizzan, jota oli saatavana enää vain tänä viikonloppuna. Aika jännä pizza, siinä oli kalkkunaa, Brie-juustoa, kastanjaa ja karpaloita, sekä tietysti talon juustoa ja tomaattikastiketta. Kannatti testata! Ensi kerralla lautaselle päätyy sitten varmaankin Fryysari tai Pellinki.

Vanhasta kaupungista suuntasimme sitten Taidetehtaalle Kekri Porvoossa-tapahtumaan. Paikalla oli pienpanimoja, joilla oli mitä erilaisimpia oluita maisteltavana sekä myös puolalaisia panimosimoja. Mikäpä siellä oli iltaa viettäessä hyvässä seurassa! Kiitos siis viimeisestä kaima, S. ja J.!  Illan pääesiintyjänä oli Koop Arponen bändeineen. Ensimmäistä kertaa näin heidät livenä ja tykkäsin!

Koop Arponen ja Flute of Shame
Tänään olen sitten nauttinut pitkästä ja rauhallisesta aamusta. Katsoin heti herättyäni kahdeksan jälkeen yhden lempileffoistani, Holidayn. Lisäksi olen ehtinyt neuloa, nauttia aurinkoisesta kävelylenkistä Siipan kanssa, käynyt äänestämässä ja lopulta hakenut Valtakunnan Prinsessan kotiin. Nyt hämmästellään, miten yhtäkkiä ulkona onkin jo pimeää! Mukavaa talviaikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti