tiistai 11. joulukuuta 2012

Kun Louise ja Lukas muuttivat meille.

Niin, meille muutti tänään kaksi Nisseä, Louise ja Lukas. He löysivät heti paikkansa olohuoneen nojauolista. Olen syystä tai toisesta hurahtanut näihin Mailegin tonttuihin. Lauantaina sellaisia jo näpelöin naapurikaupungin sisustusliikkeessä ja kotiin tultuani surffailin aikani, kunnes löysin haluamani Burgundy Rose-nimisestä nettikaupasta. Ja tänään ne jo tulivat, uskomattoman nopeaa toimintaa! Ja uskomattoman ihanat ovat nämä tontutkin!

Louise ja Lukas.

Hienoinen laiskuus ja saamattomuus ovat viime viikkoina vaivanneet. En ole saanut kirjoitettua tänne blogin puolelle mitään saatikka sitten tehtyä juuri muutakaan. Useampia neuletöitä on kesken, uudet langat (ja osa vanhoistakin) odottavat inspiraatiota. Jotain olen sentään saanut aikaiseksi. Päätin, etten täksi jouluksi laita jouluverhoja, kun ne roikkuvat ikkunassa kuitenkin kesälomaan asti. Niinpä hankin joulupalloja ja valoköynnöksen. Solmin pallot naruistaan kiinni johtoon ja ripustin koko hökötyksen ikkunaan. Voilá!





Ja koska nykyään näyttää kaikki kimaltavakin kiinnostavan niin seuraksi ripustelin vielä kolme glitteriporoa.


Jännä juttu, että tähän aikaan vuodesta alkaa taas puutarhatyöt kiinnostaa. Tänään tupsahti sähköpostiin kärhöhinnasto Eestistä. Taidanpa laittaa taas tilausta menemään ja nyt kerrankin ajoissa.

Nautitaan nyt vielä kuitenkin talvesta, lumisateesta ja joulunodotuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti