sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Long weekend.

Kylläpä on taas viime aikoina kiirettä riittänyt, en ole edes tänne ehtinyt kirjoitella. Neulomisrintamallakaan ei ole tapahtunut yhtikäs mitään. Esiteini sai lapasensa ja oli tyytyväinen, niin tyytyväinen, että ne jäivät minulta sitten kuvaamatta kokonaan. Valtakunnan Prinsessan Skappel ja minun paitani kaipaavat molemmat vielä hihoja, jospa ensi viikolla ryhtyisin toimeen.

Perjantaina olin syyslomalla, jotta nuorimmainenkin saisi olla pois päiväkodista. Vapaapäivä on luonnollisesti täydellinen siivoamiseen. Siinä siivouksen lomassa tuli jotenkin havaittua, että tiskikone ei ole entisensä vaan laskee alleen. Kääk! Siipan tultua kotiin lähempi tarkastelu osoitti, että poistoletkuun on tullut hiljattain reikä. Minä tietysti heti googlaamaan uusia koneita, mutta Siippa päätyi uuden letkun hankintaan ja sai koneen kuntoon, varsinainen handyman. Me olimme Valtakunnan Prinsessan kanssa luonnollisesti poissa jaloista hakemassa Esiteiniä viikonlopuksi meille.

Lauantaina osa päivästä vierähti puutarhahommissa. Hedelmäpuut saivat verkot ympärilleen ja kasvimaaltakin sain revittyä jotain pois. Porkkanat saivat vielä jäädä maahan odottelemaan otollisempaa sadonkorjuuaikaa. Kiva oli pihalla puuhastella, kun tilhet helisivät lähipuissa.

Pientä laittoa vaatii se vielä.

Valtakunnan Prinsessa oppi kesällä ajamaan ilman apupyöriä. Käytiin tuolla lähikentällä vähän harjoittelemassa lisää. Jarruttamisessa on haasteita. Ja lähtemisessä. Hieman kaipaa vielä itseluottamus siis vahvistusta. Kaikki lähtemisen ja jarruttamisen välillä sujuu kyllä mallikkaasti! Illalla tein sitten vielä meillä yhdeksi suosikkiruoaksi kohonnutta Kolmen juuston lasagnea. Täytyy joskus laittaa tännekin se resepti.

Pieni vaalenpunainen Spessu.

Tämä päivä on sitten mennyt jääkiekon parissa. Varmuuden vuoksi Esiteinillä oli peli Hyvinkäällä ja Teinillä Kotkassa. Koska tänä syksynä emme ole vielä yhteenkään Teinin peliin päässeet, päätimme mennä Kotkaan. Tipautimme siis Esiteinin kotihallin pihalle kimppakyytiin, suurkiitos E.! Ja karautimme siitä edelleen Kotkaan. Minua aina hieman pelottaa nämä C-junioreiden pelit, kun ovat joo isokokoisia, taklaavat ja pelit ovat muutenkin vauhdikkaita. Kukaan ei onneksi loukkaantunut ja peli oli muutenkin yllättävän "siisti". Kotijoukkue voitti 3-0 ja Teinille viimeisestä maalista syöttöpinna. Siinäpä mukava lopetus sunnuntaille. Nyt vielä kuppi espressoa ja Mozartin kuula Uuno Turhapuroa odotellessa. Lienee turha mainita, että ulkona sataa... Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!


Titaanit-KJT 3-0, Teini kolmas vasemmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti