lauantai 27. lokakuuta 2012

Nasta juttu.

Tänään on sitten ensimmäisen kerran tälle talvelle, tai syksyhän nyt kai vielä on, testattu nastalenkkareiden pito. En tiedä, oliko tämän nyt hieman hätävarjelun liioittelua, mutta nastakausi on nyt kuitenkin korkattu. Ostin vuosi sitten Icebugit, enkä ole katunut. Tossut ovat yllättäen kevyet, hyvät jalassa ja nastat todella pitävät ihan peilijäälläkin. Haittapuolena sitten luonnollisesti lisäsekunnit vauhdissa ja lisälyönnit keskisykkeessä. Tämänpäiväinen lenkki ei ollut sieltä parhaasta päästä. Jonkin asteinen poskiontelovaiva selkeästi on vielä kiusana ja jotenkin vaan ei juoksu kulkenut.


Metsässä oli jännä tunne juosta lumisella radalla, kun ympärillä tuoksui vielä syksyinen metsä. Otin muutaman kauniin pakkaskuvan vielä pihaltakin. Toistaiseksi on vielä linnuille ruusuissa ruokaa, mutta varmuuden suoksi laitettiin jo pähkinöitäkin tarjolle.



Kauniita, eikö totta! Nyt täytyy rientää lenkkisaunaan. Kiva ilta tiedossa, siitä ehkä lisää huomenna. Ihanaa talvista lauantaita itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti