maanantai 1. huhtikuuta 2013

Rouva Kananen ja sinivuokot.

Pääsiäistä olen tänä vuonna jälleen viettänyt talviloman merkeissä. Viimeisiä päiviä viedään, mutta nautitaan niistä vielä täysillä! Olimme Valtakunnan Prinsessan kanssa tyttöjen reissulla Rovaniemellä viime viikolla, ja kotiuduimme pitkäperjantaina. Laitan reissusta oman juttunsa erikseen.

Tänä pääsiäisenä meille saapui Rovaniemen kautta ihana Rouva Kananen ja Valikoidut Munat. Kiitos vielä kerran Tyynelän poppoolle ihanasta yllätyksestä!

Aurinkoa ja lämmintä keliä on riittänyt kaikille, vaikka yöt ovatkin olleet kylmiä. Ostin jo ruukkunarsissejakin ja jätin ne jo ulos - toivottavasti eivät palellu! Kun tulimme pohjoisesta kotiin, huomasin seinustalla jotain sinistä. Voisivatko ne olla...? Kyllä vain, kaikesta tästä kylmyydestä ja viivästyneestä kevääntulosta huolimatta sinivuokot ovat päättäneet aloittaa kukintansa. Tervetuloa kevät!


2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva että kanasta munineen oli iloa :) Täällä ei taida vuokoista olla tietoakaan ennen kesäkuuta - niin on paljon lunta ja kylmää. Mukavasti lämmin päivä vaihtuu yön aikana -15 pakkaseen mutta sama tilanne taitaa olla siellä etelässäkin. Suunnitelmissa oli kuun puolivälin tienoilla piipahtaa siellä etelässä moikkaamassa Espoolaista ja teitäkin jos vain kotosalla olette. Taidetaan kuitenkin lykätä reissua kuun loppupuolelle mikäli lumet eivät ala hupenemaan - Mäntsälässä kun olisi myös kiva käväistä. Mutta katsellaan tilannetta lähempänä ajankohtaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkasta riittää täälläkin. Aamulla oli taas -8, mutta päivällä auringossa mukavasti plussalla. Tulkaa ihmeessä käymään! Kotosalla ollaan yleensä aina, etenkin nyt, kun lumet alkaa sulaa ja maa paljastuu. Ollaan siis yhteyksissä!

      Poista