torstai 18. huhtikuuta 2013

Projektia pukkaa.

Käytiin eilen pääkaupunkiseudun toisella laidalla laatikkojen hakumatkalla. Mennessä oli tietysti ihan välttämätöntä poiketa Ikeassa. Jos ei muuten, niin ainakin niitä parin euron muovisia tarjottimia hakemassa. Ovat nimittäin loistoalusta taimiruukuille. Samalla reissulla tarttui haaviin Valtakunnan Prinsessan huoneeseen hylly ja rullakko piirustusvälineitä varten. Ajattelin huomenna ottaa härkää sarvista ja käydä sen kaatopaikan kimppuun, jospa siitä vielä sievän huoneen saisi.

Näin keväisin lähes parasta, mitä tiedän, on hypätä puutarhaan heti töistä tultua. Usein käsilaukkukin jää ulkoportaille, kun on niin kiire tutkia tilukset. Tänään kävin lähinnä läpi vahinkoja. Jänis oli popsinut suihinsa kultasateen ja maistellut myös magnoliaa. Tekisi mieleni singota mokoma otus Suomenlahden yli Eestiin. Yhden kotilonkin pongasin, mutta sen tyydyin jemmaamaan vaan jääkimpaleen alle ruukkuun.

Niin ja ne laatikot. Niistä tulee (huom. tulee - ei tulisi) makuuhuoneeseen kirjahylly. Ne täytyy vaan ensiksi maalata tai petsata tummanruskeiksi. Ja jostain pitää hommata vielä muutama lecaharkko sokkeliksi. Siitä tulee varmasti hieno!

Olen muutaman viikon taistellut sykemittarini kanssa, kun se ei jostain syystä löydä sykettä. Tänään laitoin sitten mittarin, vyön ja lähettimen huoltoon. Nyt sitten jännitetään, ehtiikö se HCR:ksi takaisin. Sykkeellä ei siellä ole niin väliä, mutta vauhtia haluaisin kyllä seurata. Lisää jännitystä elämään tuo orastava flunssa ja karhea kurkku. Tulisi sitten nyt, että olisin taas kahden viikon päästä juoksukunnossa!

Kevät tuntuu etenevän vauhdilla. Toivottavasti viikonloppuna paistaisi aurinko!

2 kommenttia:

  1. Hei! Jännä nähdä minkälaisen hyllykön saat laatikoista aikaan :) Todellakin ihanaa kun kevät tulee nyt vauhdilla, lumet viikossa huvenneet silmissä, jes! Että projektia pukkaa täälläkin, hyvä jos edellisen alta ehtii tehdä...

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Täytyy laitta kuvia hyllystä, kun saan sen tehtyä. Sitä ennen pitäisi saada listat paikoilleen makkariin... Terassilta suli tänään viimeisetkin lumenrippeet. Kohta on piha niin kuiva, että pääsee haravoimaan :-). Kivaa viikonlopunjatkoa teillekin!

    VastaaPoista