sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Koulintaa ja kangasmaniaa.

Taimikylvöjä on kiva tehdä. Siementen itämistä ja taimien kasvua on kiva seurata. Kasvimaata ja kasvihuonetta on kiva hoitaa. Mutta taimien kouliminen sucks! Argh! Tänään oli kuitenkin pakko astua mukavuusalueen ulkopuolelle ja ryhtyä toimeen, jotta jotain saisi edes pelastettua kuihtumiselta. Paljon sainkin (tjaa - paljon on kyllä aika suhteellinen käsite) koulittua, mutta vielä olisi koulittavaa vaikka ja kuinka, kun ei poiskaan raaskisi heittää hyvin itäneitä taimia. Ja alkaa taas olohuoneessakin loppua tila kesken! *Huokaus* Toisaalta syksyllä on kyllä sitten mukavaa nakerrella selleriä ja popsia makeita tomaatteja.

Viidakko ennen ja jälkeen koulinnan.


Eurokankaassa (se kun on lähes ainoa kangaskauppa näillä main) on tullut ravattua viime viikkojen aikana enemmmän kuin viiteen vuoteen yhteensä. Palalaarit ovat oikeita aarreaittoja :-). Kivoja kankaita sopuhintaan! Mekot ovat tietysti ensimmäisenä mielessä, mutta eilen välähti, että paria löytöä voisi käyttää kahden tuolin päällystämiseen, kunhan vaan osaisin päättää kumpaa! Valtakunnan Prinsessalla ja Siipalla oli sama näkemys. Istuinten alkuperäinen väri on vihreä.
Kummasta tuolille uusi takki?

Ja niitä mekkokankaita. Niitä on sitten tullut taas hamstrattua. Näitä tulisi kiva mekko: ruutukangas liehuvaksi helmaksi ja tuosta turkoosipohjaisesta yläosa.


Tai näistä. Nämä ovat ainoat pakasta ostetut kankaat, kaikki muut on pengottu laareista. Ihastuin tuohon ranskalaiseen aiheeseen.


Ja tämä oli minusta yksi parhaista löydöistä. Tämän näen jo Mekkotehtaan Elina-mekkona. Kiitos ideasta M.!


Nyt pitäisi enää vaan ryhtyä toimeen ja laittaa ompelukone surisemaan! Ajankäyttö on siis organisoitava uusiksi :-).

Lumipeite on humahtanut viimeisen viikon aikana puoleen. Sinivuokotkin ovat jo kukassa koko seinustan leveydeltä. Ihanaa keväistä viikkoa vaan kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti