maanantai 1. huhtikuuta 2013

Katariina ja miesten paitakangas.

Lomareissulla piipahdettiin vielä Eurokankaassakin. Siellä oli laarillinen toinen toistaan pehmeämpiä paitakangaspaloja. Kuosit olivat selvästikin miesten paitakuoseja, mutta väliäkö sillä. Kangaspala lähti mukaani kokonaista 5 euron hintaan. Viime kesänä hankin itselleni Mekkotehdas-kirjan. Blogia olen seurannut jo pidempään. Kirjassa on toinen toistaan ihastuttavampia mekkoja, mutta en ole vaan saanut itseäni paikalliseen kangaskauppaan, sekun on kaupungin toisella puolelle. Mielummin menen näköjään Suomen toiseen päähään ostamaan sitä mekkokangasta!

No, loma saa kuitenkin minussa aikaan sen, että haluan tehdä jotain käsilläni. Niinpä oli aika tehdä se ensimmäinen Mekkotehdas-mekko. Malliksi valitsin Katariinan. Mekko valmistuikin tuota pikaa pääsiäisunnuntaina, vaikka olen käytännössä ihan aloittelija näissä ompelutöissä. Ikä on kuitenkin selvästikin tuonut mukanaan kärsivällisyyttä ja harkintakykyä. Ihan kelpo mekko tästä syntyi!



Koska kangas oli siniruutuinen ja vieläpä miesten paitakangasta, päätin ommella helmaan vielä brodyyrin. Valtakunnan Prinsessakin tykkäsi :-).


Nyt on kova hinku hankkia lisää kankaita, jotta pääsisi kokeilemaan muitakin mekkomalleja!

Niin ja se Marimekon jääkarhumarkiisi. Siitä tuli lattiatyyntynpäällinen. Nyt pitää vain löytää 100x70 cm tyyny tai kasapäin vanua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti