maanantai 6. tammikuuta 2014

Viikonlopun jäljiltä.

Ihana ja pitkä viikonloppun lähenee loppuaan. Pääsääntöisesti aika meni ommellessa, lenkkeillessä ja ruokaa laittaessa. juoksukilometrejä kertyi 27, ompeluksia 3. Olen tehnyt päätöksen käydä juoksemassa vähintään kolmena päivänä viikossa. Totaalinen liikkumattomuus syyskuun lopulta lähtien on vienyt veronsa ja kuntoa pitää lähteä taas kasvattamaan lähes nollasta. Jalat jaksaa jo hyvin, mutta syke hyppii edelleen törkeän korkeissa lukemissa. Toivottavasti tilanne on toinen parin viikon päästä :-).

Ja sitten niitä ompeluksia. Surautin itselleni ja Valtakunnan Prinsessalle ihanan pehmeästä merinovillasta tunikat. Esipesin kankaat villaohjelmalla 40 asteessa ja nakkasin vielä päälle päätteeksi villaohjelmalle kuivausrumpuun. On sitten kätevämpää jatkossakin tuo peseminen. En ole ihan päässyt sinuiksi tuon oma paitani kanssa, mutta laitan sen huomenna testiksi töihin, ja katson, kehtaako sitä pitää vaiko ei. En osaa sanoa, kumpi pätkii vastaan: kuosi vai malli. Kaavan käytin Ottobre Square-tunikan kaavaa koossa 170 cm, kun halusin käyttää koko kankaan ja tehdä paidan pitkähihaisena.

Be careful out there, koko 128 levennetyllä ja pyöristetyllä helmalla.


Maatuskamerino, Square-tunika, koko 170 cm.

Ja tässä vielä sneak peak synttärilahjuksesta, jonka tänään ompelin. Tätä en vielä viitsi kokonaisena näyttää :-).

Tämä kääriytyy kohta pakettiin.

Ehkä sitten jo seuraavassa postauksessa, tiedä häntä. Oikein mukavaa alkanutta tammikuista viikkoa kaikille. Vielä yksi tynkäviikko ja sitten päästäänkin normaalirytmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti