sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Nuutinpäivää odotellessa.

Kiva viikonloppu on jälleen kerran lähestymässä loppuaan. Huomenna on Nuutinpäivä, joka meille tarkoittaa sitä, että joulu siivottiin tänään pois. Jouluvaloja tässä vähän vielä kaipaa, mutta onneksi ulkona on hieman lunta tuomassa valoa pimeyteen.  Lauantaina kävin Kotkan suunnassa tapaamassa ystäviäni, meitä oli kaikkiaan kahdeksan paikalla ja kivaa oli. Sääli, että tapaamme harvoin, mutta kaikilla meillä on omat kiireemme. Onneksi sentään nähdään muutaman kerran vuodessa :-). Yllärinä esiteini tuli meille viikonlopuksi eilen suoraan pelireissulta, mikä oli enemmän kuin kivaa. Ja sokerina pohjalla pääsin testaamaan uutta peitetikkikonettani - ja I'm in love!

Joulu siis siivottiin pois, mutta yksi amarylliksistä vasta työntää kukkavanaa. Mikäs sen mukavampaa, koska toinen amaryllis lopettelee kukintaansa.


Väriä en muista, mutta tämä taisi olla valkoinen. Punainen siis lopettelee kukintaa, tässä jo toinen vana kukassa.


En enää muista, milloin sain tämän paperinaruenkelin, mutta se on ihana! Kiitos vaan vielä Tyynelän poppoolle. Se on meillä aina esillä. Jouluksi se nostetaan alas vitriinin päältä, muun osan vuodesta se katseleen ylhäältä touhujamme. Ihana!


Ja ei viikonloppua ilman ompeluksia. Tänään valmistui toiselle mummulle tunika Peppi Bloom-kankaasta. Se onnistui ihan kivasti. Kaavana JTKK:n neulemekon kaava. Ja nyt voi varmaan myös paljastaa jo nuoriherra E:n synttärilahjankin, vaikka paketti lienee vasta huomenna perillä. Sankari kun ei kuitenkaan tätä blogia taida lueskella :-).

Peppi Bloom -tunika.
Be careful out there muokattu taskulliseksi huppariksi.
Seuraavaksi taitaa olla taas Valtakunnan Prinsessan vuoro saada jotain ja sitten minun :-). Nyt uusin ideoin kohti työviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos jälleen kerran tuotoksestasi:) Huppari on testattu ja hyväksi havaittu. Lämpimän oloista materiaalia ja näin kovilla pakkasilla varmasti mukava päällä. Yritän jossain vaiheessa laittaa kuvan missä huppari on käyttäjänsä päällä.
    Enkeli taitaa olla jo 10 vuotta vanha, ehkä vähän ylikin. Tein niitä sinä jouluna useammankin. Kauniita enkelinpäitä oli vaikea saada joten enkeleiden tekeminen jäi sitten. Mutta kiva jos on ollut mieleen:)
    Mukavaa loppuviikkoa ja antoisia ompeluhetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kelpasi! Se on kotimaista 100% puuvillaneulosta, samaa materiaalia kuin se kotkapaita, jonka tein itselleni. Ihan lempparimatsku ja tosiaan kivan lämmintä :-). Pikku E:n vaaleanpunainen paita on muuten sekin samaan matskua. Valtakunnan Prinsessa veti tuon hupparin päälleen ennen paketointia ja taidanpa tehdä hällekin samanmoisen :-).

      Poista