lauantai 25. tammikuuta 2014

Hulmuavat helmat.

Tänään meillä pistettiin helmat hulmuamaan. Valtakuunan Prinsessa menee kaverisynttäreille ensi tiistaina ja pitihän sitä sinnekin saada jotain uutta päällepantavaa. Päätin kokeilla Tyrnifarmarit-blogista tuttua zero waist -mekkoa. Ihan 15 minuuttiin en saanut sitä valmiiksi. Aikaa taisi kaikkiaan tuhrautua kaksi tuntia.

  

Olin alunperin ajatellut tehdä tämän mekon Selian Metsänhengistä, mutta kangasta ei olisi ollut riittävästi. Onneksi hoksasin nämäViljamin Puudelit. Kangasta oli reilusti ja se on todella ihanan ohutta ja keveää. Tästä lähdettiin...


Helppo tehdä ilman kaavaa. Itse tuhrasin aikaa kankaan asetteluun vähän liikaakin. Lopputulos on ihan ok ja hyvin tässä helmat pyörii! Mietin, josko tekisin tähän alle oikean tylliunelma-alushameen.

 

Seuraavaksi leikkuupöydälle tai paremminkin lattialle pääsee tämän ihana Verson puodin oranssi Taimi. Tätä olen syksystä asti hillonnut kangaskasassani ja odottanut sopivaa inspiraatiota.


Ja kyllä nyt kelpaa ommella. Sain kotiväeltä syntymäpäivälahjaksi työvalaisimen ompelupöydälle ja tänään vielä jatkojohdon, johon saan valaisimen ja kaikki koneet kerralla kiinni:



Huomenna menemme katsomaan Onnelin ja Annelin. Ihan mielenkiintoista nähdä elokuva, joka on kuvattu Loviisassa. Paljon tuttuja paikkoja varmasti odotettavissa! Mukaan lauantai-iltaa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti