torstai 13. syyskuuta 2012

Tunkkainen tuulahdus vuodelta 1970.

Olin tänään ensimmäistä päivää toimistolla tällä viikolla alkuviikon sairastelun ja eilisen työreissupäivän jälkeen. Postilaatikossani odotteli Lapin Kansaan kääritty paketti osoitettuna työosoitteeseeni lähettäjänä hyvä ystäväni. Ja mitä sieltä paljastuikaan! Kaksi Kotiliesi-lehteä tammikuulta 1970. Toisen ilmestymispäivä oli vielä oma syntymäpäiväni! Kiitos H! Aivan mahtava tunkkainen tuulahdus!


Viimeisenä kesälomaperjantaina elokuussa (nyt jo ikuisuus sitten) halusin välttämättä kokeilla Mojito-muffinseja. Valitettavasti vahva minttu oli kaupasta loppunut, mutta tavallista sentään löytyi. Niistä tuli aivan järjettömän hyviä! Taikinaakin tuli aivan käsittämätön määrä, sillä näiden kuvattujen lisäksi paistui vielä 12 isoa muffaria. Kuorrutusta tosin riitti tasan näihin 12 muffinsiin. Resepti vaatinee hieman säätöä.


Huomenna on taas perjantai - ihanaa! Viikonlopulle tiedossa mullan kärräämistä, mutta eiköhän aikaa riitä käsitöille ja näin flunssan hellittäessä myös juoksulenkille.

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän olet päässyt käyntiin! Ja tervetuloa blogimaailmaan Lady H! En ehtinyt tänäänkään mitään postausta tehdä, kun tässä vierähti pari tuntia työasioiden kanssa, mutta viikonloppuna sitten...Nyt alkaa olla nukkumaanmenoaika näköjään. Hyvää loppuiltaa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kyllä se tästä pikkuhiljaa! Ihan hauskaahan tämä on :-).

    VastaaPoista