tiistai 18. syyskuuta 2012

Fallen Lemon tree.

Tänään oli taas vuorossa kaunis syyspäivä. Tiistait ovat meillä melkoista haipakkaa, kun Valtakunnan Prinsessan pitää ehtiä liikkariin viideksi. Itse vetäsin lenkkikamppeet niskaan ja kirmailin juoksulenkille, kun liikkarilainen oli saatu kunnialla jumppasaliin. Ulkona oli mitä mainioin lenkkeilysää. Ihana raikas ja happirikas ilma! Suunnilleen kymppi tuli juostua. Mukana menossa Asicsen DS Trainerit (vielä sisäänajossa) ja Garminin Forerunner 610, johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Olen sitä nyt reilun vuoden testannut ja mainio vekotin se on.

Lenkiltä palattuani kipaisin vielä kasvihuoneeseen, kun yön aikana oli taas yksi tomaatin taimien tukinaru mennyt poikki. Tällä kertaa oli vuorossa nyt sitten mun silmäterä, Lemon tree -runkotomaatti. Virittelin siinä sitten uutta narua ja katkaisin tottakai yhden tomaattitertun. Nyt on sitten kulhollinen vihreitä tomaatteja sisällä odottamassa kellastumista. Nuo muutamat keltaiset ovat siinä roolimalleina.


Huomasimme sunnuntaina paikallislehdestä, että Fröbelin Palikat ovat tulossa konsertoimaan vielä tällä viikolla. Eikun kipin kapin maanantaina lippuja hakemaan. Siippa lupasi viedä Valtakunnan Prinsessan konserttiin. Fröbelit ovat hyviä, olen ne kahdesti nähnyt. Ensimmäisen kerran 13 vuotta sitten, kun Teini oli 2 vuotias. Ihan pikkuisen enemmän tykkään kyllä Sås och Koppista ja nimenomaan niistä ruotsinkielisistä lauluista.


Huomenna onkin sitten jo keskiviikko ja illalla tiedossa treffit muutaman ihanan ystävän kanssa. Mukavaa nähdä heitäkin taas pitkästä aikaa :-). Mutta nyt tartun neuletyöhön. Paidan takakappaleessa ollaan jo kainaloiden kohdalla eli voiton puolella. Varsin kituliaasti se on edennyt, mutta kohta pääsen toisen kappaleen ja toisenlaisen langan kimppuun.

Leppoisaa iltaa!

PS. Kamerakin on jo lähtenyt keskusvarastolta. Nyt täytyy vaan äkkiä hommata vielä muistikortti, niin pääsen sitten heti testaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti