sunnuntai 24. elokuuta 2014

Lettejä sulle eli vaatetta ekaluokkalaiselle.

Jotenkin tämä koulun alkaminen on kaikin puolin yllättänyt. Enää ei pueta päälle sitä, mikä ei kärsi siitä, jos jotain kaatuu päälle, vaan nyt pitää pukea jotain siistiä, jolla kehtaa mennä ihmisten ilmoille. Mikä ihana syy ommella!




Olen ihan hullantunut Vimman Letti-kankaaseen. Näköjään kuopuskin, sillä hän halusi itselleen tunikan juuri siitä kankaasta. Leggareihin valikoitui Lillestoffin farkkujersey, jota uskaltauduin ostamaan kesälomareissulla Rovanimellä Ottobrelta kaikista ei niin mairittelevista kokemuksista huolimatta. Ottobrella kertoivat nimittäin palauttaneensa yhden erän ja tämän pitäisi olla parempaa. Ainakin meillä tämä on kestänyt käyttöä, eikä langannousuja ole toistaiseksi ilmaantunut. Näillä on hyöritty polvillaan lattialla ja hiulattu housunkoppaa tuolilla.

Tunikassa kaavana on Ottobren Owl princess ja legsut on tehty Ropinan kaavalla, molemmat kokoa 128 cm.


2 kommenttia:

  1. Tämä on niin kiva setti! Hyvä pointti tuo, että mikä ei kärsi siitä jos jotain kaatuu päälle :D mulla tahtoo olla että puen tinttikselle juuri tuolla periaatteella vaatetta enkä sitte raski käyttää näitä itseommeltuja ja vähän parempia. Kun taas tsekkaa työpäivän päätteeksi kotona tytön päällä olevat vaatteet niin löytyy Marimekkoa, farkkulegginsiä etc. - isi päässy pukemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Setti on kyllä ihana, onneksi tuota lettikangasta on vielä jäljellä ja farkkujerseytäkin :-). Ja kyllä, pitäsi vaan raaskia pukea päälle, koska sitten ne kaikki ihanuudet menee hukkaan, kun jäävät kaapissa pieniksi.

      Poista