sunnuntai 31. elokuuta 2014

I heart Panda.

Rakastan joustocollegea. Ohutta, paksumpaa, kunhan se joustaa. Erityisesti pidän tästä Viljamin Puodin Panda-joustocollarista. En ole raaskinut tätä(kään) leikellä, mutta vihdoin ja viimein sain toteutettua pitkään ajatustasolla muhineen vaatesetin Valtakunnan Prinsessalle. Tunikan musta joustocollege on Käpyseltä, aivan ihanan pehmoista sekin. Kanttaukset ja taskupussit tein Pandasta.



Panda suorastaan kinusi päästä leggareiksi. Kaavana olen käyttänyt Ottobren Ropinaa koossa 128, nyt kun vauhtiin pääsin ja tajusin, miten nopeasti sivusaumattomat legginsit valmistuu. Nämä on tehty tosi pienillä saumanvaroilla. Lahkeet ovat aavistuksen ylipitkät, kun tuo meidän neiti ei vielä ihan ole kokoa 128.


Tunikan, vai onko tuo nyt sitten mekkostunika, pohjana käytin Ottobren Princess castle -kaavaa. Olen äärettömän laiska piirtämään uusia kaavoja, joten päädyin soveltamaan tuosta, koska siinä oli taskut valmiina kaavassa. Yhdistin vaan etukappaeet yhdeksi. Saman tein luonnollisesti takakappaleille. Huppu on puolestaan muokattu Ottobren Pentagram-hupparin hupun kaavasta. Hupparitunika on kokoa 128 sekin. Kanttaus vastusti tänään totisesti. Purin toisen hihansuun, toisen taskunsuun ja hupun reunan kertaalleen. Onneksi, sillä lopputulos korjattuna oli onnistunut!


Näytin aamupäivällä kankaan Valtakunnan Prinsessalle ja kerroin suunnitelmista. Näistä taisi tulla ihan lempparit, erityisesti leggareista <3. Olen itsekin tyytyväinen tähän settiin, ompelujälki paranee vaan koko ajan.


Ihan ensimmäiseksi tein tänään kuitenkin neidille Letti-leggarit. Olen ollut hieman kahden vaiheilla tekisinkö Letti-legsut itselleni, mutta päädyin kuitenkin täyttämään nuorimman toiveen. Kangasta on kuitenkin vielä sen verran jemmassa, että saan siitä itselleni paidan. Puhumattakaan valkopohjaisista Leteistä ja Letti-joustocollegesta, joita jemmasta myös löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti