keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

The kumisaappaat.

Sain äitienpäivälahjaksi kumisaappaat, ruskeat ruusuvartiset Garden girlit. Valitettavasti ne olivat liian pienet ja menivät vaihtoon. Liki kaksi kuukautta odottelin, jospa saisin kyseisistä saappaista isomman koon, mutta viime lauantaina tuli viesti, että loppu ovat. Sitten vaan pähkäilemään, mitä tilalle. Hetken jouduin miettimään, mutta sitten päädyin näihin, todella katu-uskottaviin, tai ehkä tässä tapauksessa puutarhauskottaviin kumppareihin! Siippa lahjoi minut vielä noilla ruusuisilla puutarhahanskoilla. Kyllä nyt kelpaa möyhiä multaa!

Garden girl kumpparit ja puutarhahanskat

Juoksemisen ja puutarhuroinnin lisäksi olen hurahtanut ompelemiseen, tai tällä hetkellä pikemminkin kankaiden ja käsityölehtien hamstraamiseen. Tänään olikin sitten postilaatikkoon ilmestynyt uusin Ottobre kids ja uusintapainos vuoden 2009 ensimmäisestä numerosta, jonka olin Ottobren sivustolta itselleni klikkaillut. Uusintapainoksen kaupantekijäisenä tuli vielä tuo puinen kokeshi-nukke :-). Turha lienee mainita, että tilasin tuon Ottobre-lehden sekä sen naisten Ottobren ihan kotiin, ettei tarvitse irtonumeroita ostella 8-). Ja kun klikkailun makuun olen päässyt, tilasin eilen Ottobren alennusmyynnistä Etsystä pari metriä erilaisia trikookankaita. Menee vielä muutama viikko, ennenkuin pääsen Ottobren kauppaan Rovanimelle, joten piti varmistaa, etten jää ilman alekankaita... Kun se saumuri vielä kolahtaisi postilaatikkoon, niin pääsisi silläkin koeajolle!


Ottobre kids 1/2009 & 4/2013

Työviikkokin on jo lipsahtanut yli puolen välin, kun huomenna on jo torstai. Tänään sain taas erän kesäkukkia ruukkuihin, jospa sen urakan saisi huomenna päätökseen. Tämä ihana kaunis punainen kärhö kukkii aivan valtoimenaan! Olen tämän muutama vuosi sitten jostain syksyn poistomyynnistä hankkinut ja unohtanut ruukkuineen päivineen hankeen talveksi. Pari vuotta sitten sain sen multaan ja nyt se palkitsee minut runsaalla kukinnallaan. Tähän kuvaan ja näihin tunnelmiin päätän tämän postauksen. Ihanaa keskiviikkoa kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti