torstai 4. heinäkuuta 2013

Kusti polkee.

Tänään töistä tullessani minua odotteli muutama mukava yllätys postilaatikossa. Aamulla jo kärsimättömänä laitoin sähköpostia Karnaluksiin, kun en ollut kuullut mitään mahdollisesta toimituksesta, mutta niinpä vaan saapumisilmoitus köllötti punaisen bobin pohjalla. Kävin sen sitten lähikaupasta hakemassa ja aikamoinen viritelmä tuo paketti oli. Pakkaamiseen oli varmaan käytetty rullallinen teippiä! Päällä olevissa laatikoissa oli tilaamani saumurilangat, ompelulangat ja neulat. Huomatkaa tuo musta nauha - näytti olevan vetoketju :-)!

Janome 990D + tilpehöörit.
Toissailtana klikkailin Ottobren alennusmyynnistä muutaman kangasmetrin. Nekin tulivat tänään. Tuota vihreää kirahvikuosia ajattelin käyttää Valtakunnan Prinsessan takkiin vuorikankaaksi (tai sitten tuota toista vihreää lintukangasta), mutta nuo lumitiikerit haluan kyllä itselleni. Sääli vaan, että tilasin vain metrin, koska siitä ei ainakaan mitään hupparia tai leninkiä minulle saa. Jos sitä on vielä heidän myymälässään, niin voi olla, että sitä tarttuu lomalla mukaan.


Nyt taidan mennä vielä tutustumaan uuteen masiinaan. Olen jo ystäväni N:n kanssa sopinut saumurikoulutuksesta, kun itse en ole moista vehjettä koskaan käyttänyt. Toistaiseksi olen vielä sitä mieltä, että stipendirahat menivät hyvään tarkoitukseen. Katsotaan, olenko vielä kuukauden päästä samaan mieltä, vai olisivatko Minna Parikat olleet sittenkin parempi valinta!

Huomenna onkin sitten taas viikonlopun aatto - ihanaa! Ei mitään erityisiä suunnitelmia, tai ehkä sunnuntaina lossireissu Pellinkiin - kuka tietää :-)!

4 kommenttia:

  1. Hei! Olipas kiva kun pitkästä aikaa olit postaillut ja vieläpä monella jutulla :) Kesä on niin kiireistä aikaa ettei koneella oikei ehdi istuskella, itsekin etsin vain lampaisiin tai vuohiin liittyviä juttuja!
    Ompelukärpänen sitten iskikin sinuun lujaa ja tehokkaasti:) Ihania kankaita oletkin hankkinut ja uskon ettet tule katumaan saumurin hankintaa - toki ne Parikatkin olisivat olleet ihan jees mutta ehtiihän ne ;)
    Minäkin olen sortunut usein tuohon Sulo Vilemäiseen lausahdukseen - "ku sai niin halavalla" mutta kun eihän sitä koskaan tiedä milloin se tarve jollekin jutulle oikeasti tulee :) Hankkimasi ikkunat ovat siis älyttömän ihanat että varmasti käyttökohde löytyy!
    Lähdenpäs nyt itsekin aamulypsylle (ihan hullulta kuulostaa tuo vieläkin) joten -

    Aurinkoista ja hyvää viikonloppua koko perheelle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulypsylle meno kuulostaa hauskalta! Saumuri on loistopeli, vaikka en ole paljoa sen kanssa ehtinytkään vielä tehdä tuttavuutta. Kankaita olen hankkinut kai jo liikaakin, kun tahtoo tuo mopo lähteä lapasesta. Nähkemisiin ensi viikolla!

      Poista
  2. Onnea uudelle saumurille. :-) Itse suruuttelen samanlaisella ja olen kyllä tykännyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Varsin mukava ja menevä peli tuo tuntuu olevan, nyt pitää vaan saada kerättyä niitä käyttötunteja :-).

      Poista