tiistai 17. syyskuuta 2013

Salaiset ompelukset vol. 2.

On aika paljastaa viikonlopun salaiset ompelukset, sillä ne pääsivät tänään perille kohteeseen. Tällä kertaan Valtakunnan Prinsessan toiset serkut saivat ylläripostia: pikkuE princess castle tunikan ja isoE kirahvipaidan. Kirahvipaidasta piti tulla kirahvihuppari, mutta ei isolle pojalle tehdä hupparia puolesta metristä kangasta. Prinsessakangasta on vielä sen verran, että ainakin Valtakunnan Prinsessalle siitä syntyy samanlainen tunika, etenkin kun menin jo vahingossa takahelman leikkaamaan :-/. Nämä kankaat ovat muuten ensimmäisiä ostamiani trikoita, siis juuri hetkeä ennen kuin tämä kangashulluus lähti kunnolla lapasesta!


Kesällä iski leimasinmania ja hommasin Lidlistä kaksin kappalein leimasimia, joiden musteen luvataan kestävä jopa 90 asteen pesua. Kangzungelista Tallinnasta ostin tuollaista valkoista puuvillanauhaa, ja siihen olen nyt sitten näitä lappuja leimaillut. En ole koittanut pestä, mutta musteen kyllä silitin varuiksi, jotta kestäisi sitten paremmin pesua. Lappujen toteutusta pitää vielä hieman tuumailla, mutta muuten ihan näppärä juttu.


Sen lisäksi, että viime talvena hamstarin lankoja ja tänä kesänä kankaita, minuun on nyt iskenyt kaavamania, siis olen kaavaholic! Hain tänään postista huutiksesta huutamani Ottobren 2006 ja 2007 lasten kaavalehtien vuosikerrat, mukana myös loppuunmyyty 4/2007 numero. Ja kun mikään ei riitä, nyt himoitsen Onionin kaavoja 2035 ja 2008! Argghh!


Nyt pitäisi hetkeksi unohtaa ompelut ja kaavat ja yrittää jonain iltana vähän siivotakin kotona. Leppoisaa tiistai-illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. On kovasti käytetty ja tykätty, edelleenkin! Erityisesti pikkuE.n tunika on herättänyt ihastusta muuallakin kuin omassa piirissä :) Intoa ompeluihin!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla! Ideoita olisi vaikka ja kuinka, mutta kun sitä aikaa vain saisi ja lisää taitoa, että ompelut sujuisivat nopeammin!

    VastaaPoista