sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Keijuja ja Nissejä.

Niin siinä vaan tänäkin vuonna kävi, että joulu tuli ja meni. Onneksi on vielä vanhaa vuotta ja vapaata jäljellä. Ja joulukuusikin tuoksuu vielä ihan kuuselle. Olemme Valtakunnan Prinsessan kanssa joka vuosi hankkineet uuden ballerinan kuuseen. Niin tänäkin vuonna.


Kuusen otimme tänä vuonna sisään jo poikeuksellisesti aatonaattona, joskin koristelu jäi sitten kuitenkin aattoaamuun. Minä olen perinteisesti viritellyt kuuseen valot, mutta Siippa lupautui tekemään sen tänä vuonna. Luultavasti saamme kuuseen uudet valot ensi jouluksi, sen verran taisivat nuo lamput kiristää hermoja.

Ja ei meillä kuusessa ole pelkkiä tyttöjen juttuja. On siellä pojillekin jotain. Tänä vuonna en ehtinyt noita kisupalloja piilottaa, vaan ne päätyivät sittenkin kuusenoksille.


Joulupukin säkistä löytyi jotain jokaiselle. Tulipa sieltä yksi pikku-Nissekin, joka hyppäsi illan kuluessa kelloon roikkumaan ja katselemaan menoa ylhäältä päin. Nämä Mailegin Nisset ovat kyllä nousseet suosioon ja taidanpa hankkia niitä taas pari lisää ensi jouluksi.


Eilen illalla innostuin aleshoppailemaan verkossa. Ja tänään kun on kerrankin aikaa, taidan kipaista vanhaan kaupunkiin ihastelemaan lisää aletarjontaan ja kurkkaamaan, miten Muumit ovat kotinsa jouluksi koristelleet. Nautitaan näistä kahdesta vuoden viimeisestä päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti