lauantai 21. joulukuuta 2013

Sydämiä.

Nyt on veivattu sydämiä. Viime viikonloppuna huovutin sydämiä kahdelle ompeluryhmämme ansioituneella työmyyrälle. Viikon ompeluhaasteena oli tehdä jotain ihan miten vaan ja lähettää ne sitten yllätyksenä kyseisille henkilöille. Ja yllättyneitä saajat olivatkin postitulvasta :-).


Tämän päiväinen savaweivi olikin sitten Tuikkeen yllätys. Kuoresta paljastui savalaisten oma kassi ja tehtävänä taas make it work! Kassi tuli tuunata omanlaiseksi. En olisi millään halunnut tehdä sille mitään, mutta sitten ajattelin testailla hiljaittain Hobby-Pointista hankkimiani kimallekalvoja. Aina sitä vähän glitteriä pitää elämässä olla! Tästä tuli kyllä mun ihan suosikki kassi. Ja ihania olivat kalvotkin. Ei niitä turhaan kimallekalvoiksi kutsuta! Niitä varmaan tulen silittämään yhteen jos toiseenkin vaatteeseen.



Viime päivät, tai paremminkin illat ja yksi yö ovat kuluneet lahjusten parissa. Vielä on muutamia juttuja tekemättä. Kuvia en vielä valmiista tekeleistä laita, koska eivät ole vielä uusilla omistajillaan. Palataan niihin jouluaaton jälkeen. Nyt on syytä lähteä keräämään voimia joulupuuhasteluja ja niitä viimehetken ompeluksia silmällä pitäen. Mukavaa alkanutta viikonloppua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti