lauantai 29. kesäkuuta 2013

Me and my Morticias.

Nyt on kyllä virrannut luvattoman paljon vettä kaikissa mahdollisissa joissa ja puroissa siitä, kun olen viimeksi saanut tänne jotain kirjoiteltua. Kuvia olen ottanut ja henkisesti postauksia kirjoitellut, mutta siinäpä se. Puutarhailuja on puuhailtu ja erinäisiä kilometrejä juostu, jotta siis pidetään blogin nimi hengissä :-). Tämä postaus ei tosin liity kumpaankaan, vaan ihanaan toukokuiseen löytööni paikallisen kirpputorin vitriinistä. Jo edellisen postauksen pitsinhakureissulla näitä kaunottaria vilkuilin ja hintaakin kyselin, mutta jäin vielä pohtimaan, raaskisinko panostaa.

Aikani mietin (siis ehkä viikon), kunnes sitten päätin kokeilla kepillä jäätä ja tinkiä hinnasta. Nämä kun olivat vitriinissä odotelleet uutta omistaa jo hyvän tovin. Tarjoukseni hyväksyttiin kerrasta. Sain vielä mahdollisuuden palauttaa ne, mikäli huomaisin kotona niissä jotain vikaa. Enpä ole palauttanut. Siis näitä ihania kenkiä. Sen verran korkoa näissä on, että kävelyä pitää harjoitella, mutta ne ovat niin kauniit. Käytetythän nämä toki olivat, kaksi päivää messuilla. Ihanat Minna Parikat!

Morticia - Minna Parikka


Sunnuntaina olisi tiedossa kummipojan rippijuhlat. En taida kuitenkaan uskaltautua näillä matkaan. Korot laitan kyllä, mutta hieman maltillisemmat :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti