sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Guess what?

Ostin taannottain ystävältäni vähänkäytetyn mustan Guessin takin. Kaunis, ihan tavallinen musta trenssi. Yllättävä veto sinänsä minulta, koska en ole juurikaan kyseisestä merkistä pitänyt. Tai no, yhden käsilaukun kerran sain erään lehtitilauksen kylkiäisenä, mutta silti. Kiitos H., kun huomasit sitä ehdottaa. Kovasti jo kevättä odottelen, että saan takin käyttöön!

Guess Jeans musta trenssi

Nyt minulla on sitten kotona myös toiselta ystävältäni kenkäpari sovitettavana - kauniit nämäkin Guessin peep toe platformit, mutta harmittavasti ihan pikkuriikkisen liian suuret. En ole vielä päättänyt, ostanko ne vai en. Mieleni tekisi, koska ovat todella hyvät jalassa. Tänäänkin  niitä koekäytin. Pitäisi viitsiä kaivaa geeliläpsykät esiin ja kokeilla kenkiä vielä niiden kanssa, josko sitten eivät enää lonksuisi.

Guess peep toe platforms

Aikaisemmassa postauksessani tänään kerroin lähteväni ekskursiolle vanhaan kaupunkiin. Ja sen myös toteutin alennusmyynnit mielessä - kuinkas muuten. Matkan varrelta tarttui mukaani Esikoiselle alekorista Niken sneakerit, koko 44 (!). Itselleni löysin Destinyn outletista Ewa i Wallan puseron sopuhintaan, -70% alennettuna. Pusero on kuin minulle tehty, juuri oikean mallinen ja sopivasti röyhelöä.

Ewa i Walla
 
Samalla reissulla huomasin, että Jokikadulla lopettaneen Lina Interiörin paikalle on avaamassa uusi liike, Loviisastakin tuttu Vanille home. Ei hassumpaa ihan jo näyteikkunavisiittejä ajatellen. Loppuviimein piti käydä vielä hipelöimässä lankoja Tee tee-shopissa, katsastamassa Sasun huonekalut ja Cisaressa kyselemässä tilaamaani Dalaleon vyötä. Mukava päiväkävely kaikin puolin, vaikka tällä kertaa ripsikin hieman vettä.

Unohdin aikaisemmin kertoa, että jouluaattona meille muutti pikku-Nissen lisäksi viehättävä Hillevi-neitonen. Kiitos vaan Villa Tyynelän poppoo! Näitä voisi olla useampikin :-).




Blogini otsikko viittaa aika puhtaasti rakkaimpiin harrastuksiini. Tällä hetkellä on todettava, että enpä ole kumpaakaan harrastanut aikoihin. Nyt olen kuitenkin päättänyt, että lusmuilu saa jäädä taakse vanhan vuoden myötä. Kuntokeskuskortti otetaan taas käyttöön, kun siitä kuukausittain maksan ja Icebugit saavat kyytiä lenkkipolulla tai ehkä kuitenkin -kaduilla, kun polut ovat hiihtäjien käytössä. Ja tämä on lupaus. Seurauksena toivon keväällä mahtuvani kaapissa odotteleviin farkkuihini. Nyt nautitaan kuitenkin tästä ihanasta sunnuntaista, sillä huomenna on vielä vapaapäivä!


Keijuja ja Nissejä.

Niin siinä vaan tänäkin vuonna kävi, että joulu tuli ja meni. Onneksi on vielä vanhaa vuotta ja vapaata jäljellä. Ja joulukuusikin tuoksuu vielä ihan kuuselle. Olemme Valtakunnan Prinsessan kanssa joka vuosi hankkineet uuden ballerinan kuuseen. Niin tänäkin vuonna.


Kuusen otimme tänä vuonna sisään jo poikeuksellisesti aatonaattona, joskin koristelu jäi sitten kuitenkin aattoaamuun. Minä olen perinteisesti viritellyt kuuseen valot, mutta Siippa lupautui tekemään sen tänä vuonna. Luultavasti saamme kuuseen uudet valot ensi jouluksi, sen verran taisivat nuo lamput kiristää hermoja.

Ja ei meillä kuusessa ole pelkkiä tyttöjen juttuja. On siellä pojillekin jotain. Tänä vuonna en ehtinyt noita kisupalloja piilottaa, vaan ne päätyivät sittenkin kuusenoksille.


Joulupukin säkistä löytyi jotain jokaiselle. Tulipa sieltä yksi pikku-Nissekin, joka hyppäsi illan kuluessa kelloon roikkumaan ja katselemaan menoa ylhäältä päin. Nämä Mailegin Nisset ovat kyllä nousseet suosioon ja taidanpa hankkia niitä taas pari lisää ensi jouluksi.


Eilen illalla innostuin aleshoppailemaan verkossa. Ja tänään kun on kerrankin aikaa, taidan kipaista vanhaan kaupunkiin ihastelemaan lisää aletarjontaan ja kurkkaamaan, miten Muumit ovat kotinsa jouluksi koristelleet. Nautitaan näistä kahdesta vuoden viimeisestä päivästä!

tiistai 11. joulukuuta 2012

Kun Louise ja Lukas muuttivat meille.

Niin, meille muutti tänään kaksi Nisseä, Louise ja Lukas. He löysivät heti paikkansa olohuoneen nojauolista. Olen syystä tai toisesta hurahtanut näihin Mailegin tonttuihin. Lauantaina sellaisia jo näpelöin naapurikaupungin sisustusliikkeessä ja kotiin tultuani surffailin aikani, kunnes löysin haluamani Burgundy Rose-nimisestä nettikaupasta. Ja tänään ne jo tulivat, uskomattoman nopeaa toimintaa! Ja uskomattoman ihanat ovat nämä tontutkin!

Louise ja Lukas.

Hienoinen laiskuus ja saamattomuus ovat viime viikkoina vaivanneet. En ole saanut kirjoitettua tänne blogin puolelle mitään saatikka sitten tehtyä juuri muutakaan. Useampia neuletöitä on kesken, uudet langat (ja osa vanhoistakin) odottavat inspiraatiota. Jotain olen sentään saanut aikaiseksi. Päätin, etten täksi jouluksi laita jouluverhoja, kun ne roikkuvat ikkunassa kuitenkin kesälomaan asti. Niinpä hankin joulupalloja ja valoköynnöksen. Solmin pallot naruistaan kiinni johtoon ja ripustin koko hökötyksen ikkunaan. Voilá!





Ja koska nykyään näyttää kaikki kimaltavakin kiinnostavan niin seuraksi ripustelin vielä kolme glitteriporoa.


Jännä juttu, että tähän aikaan vuodesta alkaa taas puutarhatyöt kiinnostaa. Tänään tupsahti sähköpostiin kärhöhinnasto Eestistä. Taidanpa laittaa taas tilausta menemään ja nyt kerrankin ajoissa.

Nautitaan nyt vielä kuitenkin talvesta, lumisateesta ja joulunodotuksesta!